Цукрова паста Cannaan

Цукрова паста ізраїльської марки Cannaan призначена для роботи мануальної (ручний) технікою.

При виборі тієї чи іншої щільності пасти важливо враховувати, що вона призначена для спекотного клімату, тому є однією з щільних паст на ринку.

Паста для шугарінга Cannaan випускається в 4 різних обсягах від самого маленького 0,28 кг до самого великого 3кг. Щоб Вам було легше визначитися з вибором підходящої Вам щільності пасти, ми підготували докладний опис кожної щільності пасти. Дані дослідження будуть актуальні для майстрів, які працюють в рукавичках.

 Цукрова паста Cannaan ultra-soft Сама м’яка консистенція пасти у всій лінійці Cannaan. Підходить для роботи на великих поверхнях (руки, ноги) мануальною технікою з додаванням паст більш щільної консистенції (medium, hard), або роботи шпательной технікою.
 Цукрова паста Cannaan soft Наступна по м’якості паста з лінійки Cannaan. Також підходить для роботи на великих поверхнях мануальною технікою для майстрів з теплими руками або в приміщеннях, не обладнаних кондиціонером. Для досвідчених майстрів з даної консистенцію пасти буде зручно працювати в області пахв і глибокого бікіні. Для комфортної роботи пасту можна змішувати з більш щільною пастою (hard) з лінійки Cannaan.
Цукрова паста Cannaan medium Паста для шугарінга Cannaan середньої щільності підійде для роботи на більш гарячих зонах (бікіні, пахви). Як і всі інші пасти з лінійки прекрасно змішується з іншими консистенциями паст, завдяки чому майстер і клієнт не відчувають ніякого дискомфорту під час процедури.
 Цукрова паста Cannaan hard Найщільніша паста в лінійці. Підійде для майстрів з гарячими руками при роботі в погано провітрюваному або некондиционируемом приміщенні на таких зонах як глибоке бікіні і пахви. Ідеально підійде для роботи в поєднанні з більш м’якими пастами. Ми рекомендуємо купувати 2 баночки з пастою різної щільності, в даному випадку hard і ultra-soft для досягнення максимального комфорту під час роботи.

При наявності на Вашому робочому місці двох баночок з пастою різних щільностей, Ви завжди зможете домогтися ідеальної консистенції пасти для конкретного клієнта шляхом змішування паст.

Рекомендуємо переглянути майстер клас

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *